Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، بحران مالکیتی باشگاه ماشین‌سازی، درگذشت نخستین فوتبالیست تبریزی حاضر در المپیک و شروع تراکتور در لیگ قهرمانان آسیا مهمترین اخبار آذربایجان‌شرقی در فروردین سال 1400 بود.

درگذشت تنها فوتبالیست المپیکی فوتبال تبریز

روزهای نخست سال جدید برای فوتبال تبریز با خبری ناراحت کننده همراه بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسین خداپرست پیشکسوت فوتبال آذربایجان‌شرقی جان به جان آفرین تسلیم کرد.

حسین خداپرست بازیکن سابق تیم منتخب تبریز و تیم ملی فوتبال کشورمان و تنها فوتبالیست تبریزی که سابقه حضور در المپیک 1964 توکیو را داشت.

بحران باشگاه ماشین سازی

کمتر کسی فکر می‌کرد تیم ماشین‌سازی در طول سال 1400 به اندازه دوران حیات نیم قرنش، با بحران‌های متعددی مواجه شود.

در روزهای نخست سال باشگاه ماشین‌سازی با انتشار پیامی عنوان کرد: شرایط بوجود آمده کنونی حاصل اشتباهات فرد نبوده و همه مجموعه در آن سهیم بوده‌اند.

پیامی که حکایت از روزهای خوب و آرام آتی را می داد، اما گویا این پیام آرامش قبل از طوفان بود. دو روز بعد و در 3 فروردین زنوزی مالک باشگاه ماشین‌سازی در نامه‌ای به ششگلانی رئیس هیات فوتبال استان اعلام کرد که آماده واگذاری مالکیت این باشگاه بدون هیچ چشم‌داشتی است.

در ادامه این نامه آمده است: این تصمیم در راستای تمرکز بیشتر بر تیمداری حرفه‌ای در باشگاه بزرگ تراکتور بوده و از جنابعالی تقاضا دارد، اقدامات لازم در خصوص انتقال امتیاز باشگاه ماشین‌سازی شهریار تبریز مبذول فرمایید.

هیات فوتبال استان آذربایجان شرقی در واکنش به این تصمیم زنوزی اعلام کرد:: به دلیل دستورالعمل‌هایی که در سال 96 و 97 در هیات رئیسه فدراسیون فوتبال تصویب شده است، امکان نقل و انتقال امتیاز هیچ باشگاهی در فصل مسابقات ممکن نبوده و انتقال باشگاه ماشین‌سازی هم تا پایان فصل میسر نیست.

یک روز بعد زنوزی با اطلاعیه‌ای همه را در شوک فرو برد. مالک باشگاه ماشین‌سازی تبریز رسما اعلام کرد که فعالیت تیم ماشین‌سازی تا مشخص شدن وضعیت این باشگاه به حالت تعلیق درآمد.

تحولات باشگاه ماشین سازی در روزهای تعطیلات روز به روز به خود سرعت می‌گرفت. یک روز بعد و در 7 فروردین با پیگیری‌های پورمحمد استانداری آذربایجان شرقی و ششگلانی رئیس هیات فوتبال استان با زنوزی، مقرر گردید تا پایان فصل مالکیت باشگاه ماشین‌سازی همچنان با زنوزی باشد.

اما تنها چند ساعت بعد باشگاه ماشین سازی با صدور بیانیه‌ای نشان داد که جریان چند روزه نه تنها به پایان نرسیده بلکه به اوج تنش‌ها منجر شده است. در اطلاعیه این باشگاه آمده: خروج محمدرضا زنوزی از مالکیت باشگاه ماشین‌سازی صرفا به درخواست هواداران ‌این باشگاه بوده است.

مهمترین نکته این اطلاعیه که کمتر به آن توجه شده بود بند 4 بود که خود سرآغاز جریانات بعدی را به دنبال داشت: ماشین‌سازی فعلی با سهمیه لیگ برتری، تیمی است که با نام گسترش‌فولاد در لیگ برتر حضور داشته است و ماشین‌سازی که دوستان اعلام می‌کنند ما به پرتگاه رسانده‌ایم تیمی منحل شده و با قرارداد‌های فسخ شده در لیگ یک تحویل داده شده است و در سال نود و شش با شصت و هشت میلیارد ریال بدهی از هیات فوتبال تحویل گرفته شده است که مقرر بود هیجده میلیارد پرداخت شود که هیچگاه چنین اتفاقی نیفتاد.

پرداخت این مبلغ اعلام شد شرط زنوزی برای ادامه مالکیت تیم ماشین‌سازی اعلام شد.

اما در بخش مربیان نیز تحولات ماشین سازی کمتر از اخبار مالکیتی تیم نبود.

کاظم محمودی که بیش از این به عنوان مدیر تیم با این مجموعه همکاری داشته است، بعد از عدم حضور سعید اخباری در اردوی تیم با حفظ سمت‌ مسوول فنی تیم ماشین‌سازی تبریز در دیدار با گل‌گهر سیرجان انتخاب و معرفی شد. اما بعد از شکست ماشین‌سازی در این بازی علی رضا اکبرپور تا پایان فصل هدایت تیم ماشین‌سازی را برعهده داشت.

شروع تراکتور در آسیا

تیم تراکتور بعد از تساوی بدون گل در لیگ برتر مقابل مس رفسنجان برای حضور در گروه دوم مسابقات لیگ قهرمانان باشگاه های آسیا راهی کشور امارات شد.

این گروه به میزبانی باشگاه الشارجه امارات برگزار شد که تراکتور در دور رفت برابر هر 3 حریف خود به تساوی دست یافت.

تراکتور 3 – پاختاکور ازبکستان 3

تراکتور صفر – الشارجه امارات صفر

تراکتور صفر – نیروی هوایی عراق صفر

بدین ترتیب تراکتور دور رفت را با 3 امتیاز و قرار گرفتن در رده دوم جدول به پایان برد.

انتهی پیام/60017

  

 

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس فارس تبریز تبریز تراکتور ماشین سازی حسین خداپرست زنوزی لیگ قهرمانان آسیا تراختور باشگاه ماشین سازی آذربایجان شرقی تیم ماشین سازی ماشین سازی هیات فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۲۶۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست

تردد آسیب‌زای ماشین‌های سنگین از زیر پل تاریخی محمدحسن خان بابل که طبق مصوبه شورای ترافیک ممنوع و تخلف به شمار می‌رود، به دلیل بی‌توجهی مسئولان شهری و میراثی شهرستان بابل، دوباره از سوی رانندگان متخلف از سر گرفته شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بابل، تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی 300 ساله محمد حسن خان که دوباره جریان گرفته، کار را به جایی رساند که میراث دوستان و گردشگران بومی و غیربومی علاقمند به نماد تاریخی شهر بابل می‌گویند چرا کسی به فکر این بنای تاریخی در حال تخریب نیست.

 برای چندمین بار پیاپی در یک سال اخیر رانندگان خودروهای سنگین با کنار زدن سازه‌های آهنی و بتنی (نیوجرسی) که در زیر این پل تاریخی جانمایی شده بود، تردد خودروهای سنگین از زیر این پل را از سر گرفتند.

این ترددها به حدی نگران کننده شده که صدای اعتراض دوستدران میراث فرهنگی در حال بازدید از این بنای تاریخی را هم در آورده است.

 

.

 

پیشتر و در دی ماه سال گذشته خبرگزاری تسنیم گزارشی را با عنوان "ماشین‌های سنگین بلای جان پل تاریخی بابل شده‌اند" منتشر کرد.

در آن گزارش مهران فلاح؛ رئیس میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان بابل به خبرنگار تسنیم گفت: همه ما نسبت به وضعیت فعلی پل تاریخی محمدحسن خان نگران هستیم.

فلاح با تاکید بر اینکه تردد خودروهای سنگین از زیر پل ممنوع است، افزود: نیوجرسی‌هایی به عنوان مانع زیر طاق‌چشمه‌ها بر سر راه خودروها قرار داده شده، اما متاسفانه برخی افراد سودجو به این مهم توجه نمی‌کنند و با کنارزدن نیوجرسی‌ها به تردد از زیر پل اقدام می‌کنند، برای همین باید با تصویب یک قانون به طور جدی به این مسئله ورود کرد و مانع تردد آنها شد.

حمیدرضا قربانیا دلاور؛ رئیس شورای شهر بابل نیز دراین‌باره به خبرنگار تسنیم گفت: بارها گفته‌ام که تنها راه برون‌رفت از این مشکل چندین ساله و مهم و نگران‌کننده این است که از ظرفیت و فرصت خدادادیِ رودخانه بابلرود و پل تاریخی آن باید به عنوان یک فرصت گردشگری استفاده کنیم. ما با تمام توان به دنبال جذب سرمایه‌گذار داخلی هستیم تا از این فرصت برای جذب گردشگر استفاده کنیم.

با این همه به نظر می‌رسد هنوز اهتمام جدی از سوی مسئولان شهر بابل و استان مازندران برای جلوگیری از تردد خودروهای سنگین از زیر پل صورت نگرفته و قرار دادن نیوجرسی در زیر پل هم به عنوان یک اقدام موقت نتوانسته مانع تردد خودروهای متخلف شود. 

به گزارش تسنیم، شورای ترافیک شهرستان بابل در 26 دی ماه 1400 مصوب کرد که تردد خودروهای سنگین از زیر این پل تاریخی ممنوع است، اما از آن تاریخ تاکنون چندین بار این مصوبه نقض و تردد خودروهای سنگین از زیر پل تاریخی محمد حسن خان از سر گرفته شده است.

نیوجرسی‌ها یا همان سازه‌های آهنی و بتنی که به منظور جلوگیری از تردد ماشین های سنگین در زیر این پل تاریخی مستقر می‌شود، به گونه‌ای است که رانندگان می توانند آن را با ماشین جا به جا کرده و از زیر پل عبور کنند.

در روزهای اخیر نیز تردد خودروهای سنگین در زیر این پل تاریخی از سر گرفته شده و واکنش و نگرانی میراث دوستان را به دنبال داشته است.

این پُل تاریخی که از گذشته های دور شهر بابل را به جنوب این شهرستان در بخش بندپی شرقی، بندپی غربی و گتاب متصل می‌کرد و در یک مقطعی از تاریخ، عبور احشام از روی آن انجام می‌شد. چند سال پیش میراث فرهنگی با قرار دادن نمادی از تندیس کوچ دامداران روی این پُل فضایی ایجاد کرد که عملا امکان تردد وسایل نقلیه و احشام از روی آن ناممکن شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ملاقات زنوزی با امام جمعه تبریز؛ گل محمدی تعهدنامه ای که نکونام امضا کرد را امضا نکرد!
  • لرزه تردد خودروهای سنگین دوباره روی تن پل تاریخی بابل نشست
  • مهمترین نکات در رانندگی با خودروی دنده اتومات
  • جریمه سنگین ویسی در آستانه بازی با تراکتور؛ مدیرعامل باشگاه: حقمان را پس می‌گیریم
  • جشنواره فرهنگی ورزشی عشایر آذربایجان شرقی برگزار می شود
  • افزایش ۴۳ درصدی تولید ماشین آلات سنگین راهسازی و معدنی
  • نخستین مدال تاریخ بوکس آذربایجان شرقی برگردن ورزشکار مراغه‌ای
  • بارش باران در مناطق مختلف آذربایجان شرقی
  • ورود وزیر ورزش به حرکت جنجالی هوادار سپاهان
  • شروع کار دستیار گل‌محمدی در تراکتور