Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، تیم فوتبال تراکتور تبریز در دیداری معوقه از هفته بیست و یکم لیگ برتر از ساعت ۱۹ در ورزشگاه شهید سلیمانی این شهر و با قضاوت ناصر جنگی به مصاف تیم همشهری خود یعنی ماشین سازی رفت که این دیدار در نهایت با برتری ۲ بر صفر شاگردان رسول خطیبی خاتمه یافت.

سرخپوشان شهر تبریز در حالی پای به این دیدار گذاشتند که پس از بازگشت از لیگ قهرمانان آسیا به دو تساوی رسیده بودند و برای باقی ماندن در جمع مدعیان کسب سهمیه به امتیاز این دیدار نیاز جدی داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از نکات این مسابقه حضور محمدرضا اخباری دروازه بان ملی پوش در ترکیب تراکتور بود که این دروازه بان پس از هماهنگی با کادر فنی تیم ملی برای همراهی تیمش در لیگ مرخصی گرفته بود.

تراکتور در این دیدار خیلی زود توسط سامان نریمان جهان به گل رسید. این مهاجم در دقیقه ۳۵ روی یک حرکت انفرادی زیبا توانست دروازه ماشین سازی را باز کند.

نیمه نخست با همین نتیجه خاتمه یافت‌.

در نیمه دوم هم شاگردان رسول خطیبی دنبال بیشتر کردن اختلاف بودند که در دقیقه ۷۶ برای بار دوم در این دیدار گلزنی کنند.

میلاد فخرالدینی روی پاس زیبای اکبر ایمانی داخل محوطه جریمه صاحب توپ شد و با یک ضربه دقیق دروازه را باز کرد.

البته دو تیم برای باز کردن دروازه موقعیت هایی داشتند که هیچ یک از آنها تبدیل به گل نشد.

این در حالی بود که ماشین سازی از دقیقه ۷۰ در پی اخراج محمد امین اسدی ده نفر کار را دنبال کرد. اسدی در دقایق ۲۷ و ۷۰ از داور اخطار دربافت کرد.

تراکتور با پیروزی در این دیدار سی و سه امتیازی شد و به رده ششم جدول رسید. ماشین سازی هم با تنها ۱۱ امتیاز قعر نشین لیگ برتر است

ترکیب تراکتور: 

محمدرضا اخباری، حمید بوحمدان ،میثم تیموری ،میلاد فخرالدینی ،ابوالفضل رزاق پور، اکبر ایمانی ،سامان نریمان جهان ،مهدی تیکدری، محمد قادری ،علی فتحی، محمد عباس زاده.

ترکیب ماشین سازی:

محمد امین رضایی ،وحید نعمتی، مهدی رستمی ،سیروس صادقیان ،بهمن سالاری، محمد امین اسدی، علی نجفی، حبیب گردانی، اتابک زارعی ،هاتف نادری، منصور باقری

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: تراکتورسازی لیگ برتر فوتبال ماشین سازی تبریز ماشین سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۶۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: علاوه بر خط بازار، ۴خط دیگر هم مسافران را جابه‌جا می‌کردند، از جمله «خط شاه‌عبدالعظیم» و «خط باغ‌شاه». خط شاه‌عبدالعظیم از مسیر ناصریه (خیابان ناصرخسرو فعلی)، چراغ برق (خیابان امیرکبیر) و خیابان ری می‌گذشت و به ایستگاه ماشین‌دودی ختم می‌شد.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

خط باغ‌شاه هم از بازار شروع می‌شد و به دروازه باغ‌شاه و روبه‌روی ساختمان مجلس فعلی‌ می‌رسید. نصرالله حدادی، تهران‌شناس، درباره چگونگی جمع‌شدن این خط که خیلی اتفاقی به‌نظر می‌آید، می‌گوید: «رضاشاه دستور برچیدن این خط را داد. او وقتی با ماشین اختصاصی از خیابان باغشاه می‌گذشت، چرخ ماشینی که او را می‌برد، در گودال مسیر واگن اسبی افتاد و ناراحتش کرد و برای همین فی‌الفور به بوذرجمهری، شهردار وقت، دستور داد تا این خط را جمع‌آوری کنند. فردای آن روز تراورس‌ها و ریل‌های آهنی از باغ‌شاه تا توپخانه را کندند و مسافران این خط را غافلگیر کردند.»

همچنین مسافرانی که از چهارراه حسن‌آباد به سمت دروازه قزوین سوار واگن اسبی می‌شدند از «خط دروازه قزوین» استفاده می‌کردند و میدان اعدام تا ماشین‌دودی هم خط بعدی بود. او در ادامه می‌گوید: «در سال ۱۳۰۸ واگن‌های اسبی جمع‌آوری شد و دولت تصمیم گرفت برای نخستین بار سرویس حمل و نقل عمومی برای شهر تهران ایجاد کند. به همین دلیل چند دستگاه اتوبوس از خارج خریداری شد. ولی تا حدود سال ۱۳۲۰ درشکه‌ها همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. تعداد اتومبیل‌ها و موتورسیکلت‌های تهران در سال۱۳۰۰ فقط ۶۰۰ دستگاه بود که همچنان جزء وسایل نقلیه تهران محسوب می‌شدند. در این فاصله زمانی تا سال ۱۳۲۰ تعداد اتومبیل و موتورسیکلت به ۷۰۰ دستگاه رسید و ۱۳سال بعد از آن تعداد وسایل نقلیه از مرز ۸۰هزار دستگاه گذشت.»

کد خبر 848039 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • تراکتور به سهمیه آسیا و فولاد به سقوط نزدیک‌تر شدند
  • چشمک تراکتور به سهمیه آسیا با سوپرگل شجاع
  • برتری تراکتور و هوادار در نیمه اول/ صنعت نفت جان گرفت
  • برتری پالما برابر بارسلونا/ اولادقباد بر بام فوتسال اروپا ایستاد
  • آشتی صلاح و کلوپ با گلی دراماتیک؛ ستاره مصری درخشید و لیورپول را نجات داد
  • واکنش سرمربی لیگ برتری به جریمه ۲ میلیاردی
  • چگونه واگن‌ اسبی در دست‌انداز رضاشاه افتاد؟
  • پیروزی توپچی‌ها در خانه؛ آرسنال جام را می‌خواهد!
  • «طاووس خانم و ازدواج‌هایش» روی صحنه می‌رود
  • نابودی مک لارن 1.5 میلیون دلاری توسط یوتیوبر ایرانی